Basında Biz

SAYFAYI
YAZDIR

BİLGİKENT’İN SINAVI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

24 Şubat 2016 Çarşamba

Manisa’nın Turgutlu ilçesin de eğitimin öncü ve yeni yüzü olan Özel Bilgikent Ortaokulu’nun 4. sınıf öğrencilerine yönelik olan düzenlediği bursluluk sınavı yoğun katılım gördü. Okul yönetimi beklentilerinin üstünde olduğunu belirtikleri sınavla ilgili olarak katılan öğrencilere ve velilerine teşekkür etti.

Özel Bilgikent Ortaokulu olarak 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için düzenlemiş olduğu Bursluluk ve Okula Kabul sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Turgutlu ve çevresinden 4. sınıf öğrencilerine yönelik olan Bursluluk sınavında öğrenciler ter dökerken aileleri ise benzer heyecanı çocuklarını beklerken yaşadı. Konu hakkında açıklama yapan okul yönetimi, düzenlenen sınava yaklaşık bin öğrenci katıldığını, sınav sonucunda dereceye giren başarılı öğrencilerin sınırlı kontenjanı olan Bilgikent Ortaokulunda burslu okuma imkânı kazanacağını ve sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti. Bilgikent Ortaokulu, gösterilmiş olan yoğun ilgi ve katılımdan dolayı, tüm Turgutlu öğrencilerine ve velilerine teşekkürlerimizi sunarız” dediler.
 

Bilgikent Okulları’nda eğitim yaklaşımı, öğrencilerin özgün düşünme ve akılcı karar verme becerilerini geliştirmeye yöneliktir.

BİZ SİZİ ARAYALIM

BİZ SİZİ ARAYALIM

Lütfen formu doldurun. Yetkili personelimiz en kısa zamanda sizinle iletişime geçecektir.